Kunnianosoitus VR:ltä: Saimme Reloven mukaan nimetyn junareitin!

Reloven rautatie
VR oman rautatien kulkijat


Helsinki–Pasila = Reloven rautatie

Moni asia mullistui, kun avasimme Relove-liikkeen Tampereelle joulukuussa 2022. Edessämme oli Suomen vetovoimaisin kaupunki sekä uusia ystäviä, ja uuteen arkeemme astui myös kaupunkien välinen työmatkustaminen.

Ennen työmatkustaminen tarkoitti meille lähinnä raitiovaunua numero 1, joka kulkee kaikkien Helsingissä sijaitsevien liikkeidemme välillä – aina Töölöntorin kulmalta Helsingin Stockmann-tavaratalon ohitse suoraan Punavuoren sydämeen. Tämä reitti taittuu helposti myös kävellen tai pyöräillen, Helsingin kauniita kivijalkakatuja ihastellen.

Päätös liikematkustamisen muodosta oli meille helppoa; valitsimme arvojemme mukaisesti hiilineutraalin sekä elämyksellisen matkustamisen raiteita pitkin, VR:n kuljettamana.

Nyt VR on päättänyt nimetä Suomen 6000 kilometriä kattavaa reittiverkostoa niiden yritysten mukaan, jotka ovat sitoutuneet suosimaan liike- ja työmatkustamisessa junaa. VR:n mukaan nimeämisen tavoitteena on kannustaa yrityksiä päästöttömään työmatkustamiseen, ja vastaanotamme kiitollisina tämän tunnustuksen!

VR:n kaukoliikennejohtaja Piia Tyynilän mukaan VR:n junilla tehdyistä matkoista 95 % on täysin hiilineutraaleja ja loput 5 % ovat kompensoituja.

Työmatkat taittuvat mukavasti junalla, ja VR:n lisäpalveluilla voit räätälöidä juuri sinulle täydellisen tavan matkustaa. Helsingin ja Tampereen välinen matka taittuu noin 1,5 tunnissa, jonka käytämme usein tehokkaasti töitä tehden, ja välillä myös ihan rennosti kahvitellen, uusiin junatovereihin tutustuen!

Lue lisää kampanjasta: https://www.vr.fi/omarautatie

Kurkkaa tunnelmia Suomen ensimmäisestä second hand -junamuotinäytöksestä täältä!

Rakkaudella, Relovelaiset x