Päivitimme myyntipalveluita

Päivitimme myyntipalveluitamme
Relove Second hand – Koska kierrättäminen on kaunista.


Teimme sinulle kierrättämisestä entistä helpompaa!

Hei vastuullinen muodin rakastaja!

Uudistimme & päivitimme second hand –myyntipalveluitamme, ja kerromme niistä sinulle lisää tässä artikkelissa!


Entistä helpompi ajanvaraus – Varaa myyntijakso kun sinulle parhaiten sopii

Avasimme All Inclusive –kalenterimme sinun käyttöösi, jotta myyntijakson varaaminen olisi entistä helpompaa. Kalenterista näet aina liikekohtaisen varaustilanteen, ja voit varata sekä maksaa myyntijaksosi näppärästi suoraan järjestelmästä – kellonaikaa katsomatta!

UUTTA: Tuotekohtainen käsittelymaksu

Olemme lisänneet kaikkiin täyden palvelun myyntipalveluihimme (All Inclusive, All Inclusive Plus, Online, Designers) käsittelymaksun. Miksi? Käsittelymaksun avulla haluamme kannustaa oikeanlaiseen kierrättämiseen ja varmistaa, että myyntiin tuodaan vain myyntikelpoisia sekä Reloven valikoimaan sopivia tuotteita. Jotta pystymme entistä paremmin pienentämään kuljetuksista aiheutuvia päästöjä, pyydämme asiakkaitamme käymään tuotteet huolellisesti läpi jo kotona, ja tuomaan meille myyntiin ainoastaan laatustandardiemme mukaisia tuotteita, sillä jokaisen tuotteen käsittely ja kuljetus kuormittaa ympäristöä. Jokainen tuote käsitellään Relovessa yksityiskohtaisesti, ja käsittelymaksulla pyrimme kattamaan osan käsittelystä syntyneistä kustannuksista.

Olemme määritelleet selkeät kriteerit myytäville tuotteille: Voit tuoda meille puhtaita, ehjiä, hyväkuntoisia, laadukkaita sekä sesonkiin sopivia vaatteita ja asusteita. Miksi kuratoimme second hand -valikoimamme tällä tavalla? Valitsemalla myyntiehtomme täyttävät tuotteet voimme varmistaa, että valikoimamme koostuu juuri sellaisista tuotteista, joille löytyy kysyntää liikkeissämme, ja tämän avulla varmistamme voitokkaat second hand –tuotot myös sinulle!

Käsittelymaksuhinnasto:

All Inclusive & All Inclusive Plus: 0,30 € / tuote

Online: 1 € / tuote

Designers: 10 € / tuote 

Kaikki myyjän ohjeet nyt yhdessä paikassa

Milloin tuon myyntituotteet? Minkälaisia vaatteita voin tuoda? Miten tilaan kotinoudon? Löydät kaikki myyntiin tarvittavat ohjeet helposti yhdestä paikasta täältä.

Myyntipalvelumme uudistuvat

Rakastettu All Inclusive saa rinnalleen uuden version: All Inclusive Plus

All Inclusive: Vaivattomin tapa kierrättää ja ansaita rahaa! Tämän helpompaa kierrättäminen ei ole; riittää että varaat myyntijakson ja tuot vaatteesi meille – hoidamme kaiken muun puolestasi! Hinnoittelemme sekä höyrytämme tuotteesi ja lisäämme uusia tuotteita myyntiin päivittäin.

Vai onko sittenkin olemassa jotain vielä helpompaa? Täyden palvelun All Inclusive Plus sisältää kaiken yllä mainitun lisäksi myös vaatteiden ilmastoystävällisen kotinoutopalvelun

Katso hinnasto ja varaa oma All Inclusive & All Inclusive Plus -myyntijakso täältä.

Do It Yourself – hinnoittele tuotteet itse ja täytä rekkiäsi myyntijakson aikana

Fredalla ja Töölössä voit varata myös itsehinnoittelu-myyntipaikan. Tämä tarkoittaa, että hinnoittelet tuotteet itse ja voit täyttää myyntirekkiä itsenäisesti viikon aikana.

Katso hinnasto ja varaa oma Do It Yourself-myyntijakso täältä.

Designers – Myy designer-asusteesi Relovella

Designers-myyntijaksolle voit tuoda yhden tai useamman luksustuotteen: laukkuja, kenkiä, huiveja, koruja & aurinkolaseja. Huomioithan, että emme ota vaatteita Designers-myyntijaksolle.

Katso hinnasto ja varaa oma Designers-myyntijakso täältä.

Online – Löydä sesongin laadukkaat trendituotteet Reloven verkkokaupasta

Tiesitkö, että meillä on myös verkkokauppa? Ja tiesitkö, että otamme sinne tuotteitasi myyntiin ilman myyntipaikkavuokraa? Kyllä, luit oikein! Verkkokaupan myyntipalveluun sisältyy tuotteiden hinnoittelu, höyrytys sekä valokuvaus, ja toimitamme verkkokaupan tuotteet rakkaudella ympäri Suomea.

Katso hinnasto ja varaa oma Online-myyntijakso täältä.