Lilja the Label x Relove

Lilja Preloved x Relove
Lilja the Label x Relove Second hand


Toimme kesän liikkeisiimme!

Fredan liikkeemme naapuri, vastuullinen suomalainen uimapukumerkki Lilja the Label toi oman take back –ohjelmansa uima-asuja myyntiin Fredan liikkeeseemme. Liljan take back –ohjelman second hand -myyntikappaleet ovat huollettu sekä puhdistettu Liljan ammattilaisen toimesta, ja tuotteet ovat lajiteltu A, B ja C –hintakategorioihin tuotteen kunnon mukaan. Lue lisää & osallistu take back –ohjelmaan täältä. Liljan tavoitteena on pidentää jokaisen Lilja the Label –tuotteen elinkaarta, ja löydät Lilja Preloved –malliston tuotteet yksinoikeudella myynnistä Fredan Relovesta 29.5. asti.

“Uima-asujen ollessa hygieniatuote, uudelleenmyynti saattaa kuitenkin olla asteen muita tuotteita haastavampaa. Tästä syystä halusimme luoda Lilja Preloved -konseptin yhdessä kumppanimme Reloven kanssa. Tulemme ottamaan vastaan teidän Lilja tuotteita ja antamaan niille uuden mahdollisuuden Reloven kautta!”

- Lilja the Label

Täydensimme yhteistyötä myös tuomalla preloved-uikkareiden rinnalle Liljan uniikkeja mallikappaleita, prototyyppejä sekä vanhojen mallistoiden helmiä Helsingin sekä Tampereen Relove-liikkeiden pop-up valikoimaan 29.5. asti.

“Lilja Preloved on rohkea osoitus siitä, miten kierrätystä voidaan laajentaa uusiin tuoteryhmiin pidentäen niiden käyttöikää. Uima-asuja etsitään myös Reloven valikoimista, eli kysyntää vastuullisille uimapuvuille löytyy!”

- Reloven markkinointijohtaja Vera Aladin

Being conscious is chic!

Vastuullisten sekä eettisten muotimerkkien kysyntä myös second handina jatkaa nousukiitoaan, jonka vuoksi meistä on ihanaa tarjota asiakkaillemme vastuullisempia vaihtoehtoja myös uima-asuissa. Eettisesti kestävä vaate tarkoittaa, että sen valmistusprosessi on toteutettu ihmisoikeuksia ja työntekijöiden oikeuksia kunnioittaen. Seuraavan kerran kun teet muotilöytöjä, kiinnitäthän huomiota myös ostamasi brändin valmistusmateriaaleihin sekä -prosesseihin. Voit tutustua Liljan vastuullisuusteemoihin täältä.

Liljan tuotteet ovat valmistettu eettisesti ja ympäristökestävästi, käyttäen 100 % kierrätettyjä materiaaleja sekä luonnollisia ja vastuullisia kankaita. Uima-asuissa käytetty tekstiili venyy sekä haurastuu helposti, mutta Liljan uima-asuihin valittujen laadukkaiden materiaalien ansiosta malli pysyy ihanan napakkana. Monissa Liljan uikkarimalleissa on myös säädettävät olkaimet, jotka takaavat täydellisen istuvuuden. Liljan valikoimasta löydät vartaloa ihanasti halaavia uimapukumalleja koissa XS-2XL, ja voit yhdistellä malleja mielikuvituksesi mukaan!

Valitsemalla kesän uimapukutyylisi Lilja Preloved x Relove –mallistosta, autat vähentämään hävikkiä sekä säästämään luonnonvaroja, ja kaiken lisäksi voit löytää uniikin tyylin Liljan mallikappaleiden valikoimasta & vanhojen mallistoiden helmistä. Tarjoamme Lilja Preloved –tuotteen ostajalle hellävaraisen sekä ympäristöystävällisen uima-asujen Bondi Wash -pesuaineen 145 ml.

Lilja Preloved x Relove -uikkareissa voit nauttia uuden uima-asun tunnusta 100 % vastuullisesti!

Lilja the Label Online

Lilja Preloved & Take back -ohjelma

Urheilu- ja uima-asujen huoltoohjeet