Stockmann x Relove

Stockmann x Relove

Relove saapuu Stockmannille tänä keväänä!

Avaamme Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 3. kerrokseen huhti-toukokuussa Relovelle tunnusomaisen second hand -liikkeen ja kahvila-ravintolan elämyksellisen yhdistelmän. Tulet löytämään liikkeestä entistä kuratoidumman valikoiman second hand -luomuksia, sekä täysin uudenlaisen kattauksen Reloven suloisia makuja.

Stockmannille avattavaan toimipisteeseen otamme vastaan vain All Inclusive -myyntipaikkavarauksia. Tutustu myyntipalveluihimme, ja varaa oma myyntipaikkasi!

"Stockmannille avautuva Relove on varustettu edeltäjiään laajemmalla konseptilla: asiakkaiden rakastamat All Day Breakfast -setit saavat seurakseen koko päivän ajan tarjoiltavia lämpimiä kasvispainotteisia annoksia keidasmaisessa miljöössä. Muuten ajankohtaisesta ja monipuolisesta second hand -valikoimastaan ja kauniista esillepanoistaan tunnettu Relove jatkaa vuonna 2016 aloittamallaan tiellä. Valikoimasta löytyy tuttuja premium- sekä luksusbrändejä; ajattomia klassikoita, kaunista vintagea sekä viimeisimpiä trendituotteita, ja keittiössä suositaan lähiruokaa. Uuteen tilaan tulee myös Töölöstä ja Punavuoresta tuttu pop up -konsepti, jossa esille pääsevät muun muassa kotimaisten taiteilijoiden työt.

Reloven perustaja Noora Hautakangas odottaa uuden myymälän avautumista keskelle Helsingin ydinkeskustaa: ”Uusi aika on ajanut ikoniset tavaratalot maailmalla muuttamaan perinteisen tavaratalon konseptia ja täyttämään tiedostavien asiakkaidensa toiveet. Luomme nyt yhdessä Stockmannin kanssa modernin sekä vastuullisen tavan nauttia muodista. Ostamalla second handia tai kierrättämällä itse vaatekaapin aarteita jokainen meistä voi olla tärkeä osa kiertotalouden ketjua, toimien inspiraationa sekä suunnannäyttäjänä myös muille.


”Haluamme Stockmannilla tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kestävästi valmistettuja tuotteita, jotka voivat kulkea sukupolvelta ja käyttäjältä toiselle. Olen vakuuttunut, että täydennämme Reloven kanssa toisiamme, ja asiakkaamme tekevät upeita, toisiaan tukevia hankintoja meidän molempien valikoimista. Meiltä hankitut löydöt voivat saada myös täysin uuden elämän Reloven kautta”, Stockmannin naisten muodista vastaava Maiju Niskanen jatkaa."

Lue täältä koko Stockmannin helmikuinen lehdistötiedote.