Myy & tee löytöjä Reloven Verkkokaupassa

Relove Second hand Verkkokauppa


Myy Reloven Verkkokaupassa ilman paikkamaksua!

Reloven verkkokaupassa myyntituotteesi ovat ostettavissa kellon ympäri, ja aarteesi tavoittavat second hand -shoppailijat ympäri Suomea. Ammattitaitoiset hinnoittelijamme arvioivat tuotteelle parhaan myyntihinnan perustuen juuri sen hetkiseen kysyntään – valitse myyntituotteet vaatekaapistasi, ja anna meidän hoitaa kaikki muu!

Tilaa “uusi” lempivaatteesi näppärästi Reloven verkkokaupasta, sovita löytöä rauhassa kotona, ja palauta tuote 14 päivän sisällä, jos muutat mielesi. Kuratoimme myös verkkokaupan malliston tarkasti varmistaaksemme, että valikoimassamme on vain puhtaita ja ehjiä tuotteita. Voit siis olla varma siitä, että second hand -löytösi vastaa verkkokaupassa olevaa kuvausta.

Reloven verkkokaupan valikoima keskittyy juuri sen hetken kysytyimpiin tuotteisiin. Löydät verkkokauppamme valikoimasta myös huippukuntoisia luksusaarteita suosituimmilta merkeiltä kuten Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta, Prada, Dior & Chanel.

Voit shoppailla Reloven Verkkokaupan aarteita myös Klarnan osamaksulla tai laskulla, ja valita toimituksen lähimpään Postnordin noutomaattiin tai ilmaisen noudon Fredan liikkeestämme (Fredrikinkatu 25).

Miten myyn Reloven Verkkokaupassa?

Valitse myyntituotteet vaatekaapistasi, jonka jälkeen me hoidamme kaiken muun!

1. Täytä varauslomake nettisivuillamme täällä.

2. Tutustu myyjän ohjeisiin täällä.

3. Valitse vaatekaapistasi sesonkiin sekä trendeihin sopivat vaatteet ja asusteet (Psst! Voit tuoda myyntiin vain yhden tuotteen tai koko vaatekaapillisen!)

4. Toimita myyntituotteet Relovelle tai varaa ilmastoystävällinen kotinoutopalvelu.

5. Me hinnoittelemme sekä höyrytämme tuotteet, kuvaamme ne verkkokauppaamme ja lähetämme paketit ympäri Suomea!

Mitkä tuotteet myyvät parhaiten Reloven Verkkokaupassa?

Kapselivaatekaapin luottotuotteet, laadukkaat luonnonmateriaalit, kauniit kukkamekot ja sesongin it-bagit – näille second hand –helmille löytyy aina kysyntää!

Reloven verkkokaupassa kysytään:

  • Vauhdikkaasti myyvät helposti yhdisteltävät ja rennot luottotuotteet merkeiltä: Arket, Arela, Gauhar, Balmuir ja Toteme.
  • Vilauksessa loppuunmyyvät myös trendaavat ja herkulliset printit merkeiltä: Ganni, VIMMA, Marimekko ja & Other Stories.
  • Vaatekaapin klassikoita, kuten tennareita ja farkkuja himoitaan merkeiltä: Levis, Veja, Nike ja New Balance.

Mitkä tuotteet eivät myy Reloven Verkkokaupassa?

Yli 5 vuotta vanhoille trendeille on harvoin kysyntää. Sen sijaan ajattomat mallit sekä laadukkaat materiaalit pysyvät muodissa ikuisesti! Vintage-vaatteet ja -asusteet eivät ole kysyttyjä verkkokaupassamme, mutta sen sijaan liikkeissämme, erityisesti Töölön liikkeessämme, vintage-aarteet löytävät nopeasti uuden omistajan.

Reloven Verkkokaupassa ei myy:

  • mm. merkit: Hugo Boss, Michael Kors, Rils, Ivo Nikkolo, Marc Aurel, Gabor, Palmroth ja COS, sekä pikamuotimerkit kuten Zara, H&M, Vero Moda ja Cubus.
  • Tiukan ja haastavan malliset mekot sekä housut.
  • Juhlavaatteet: pitkät mekot, puvut.
  • Korkokengät.
  • ¾-hihaiset ylä- ja alaosat.

Varaa oma Online-myyntijaksosi heti – Ihanan helppoa kierrättämistä!

VARAA OMA MYYNTIJAKSO

TUTUSTU VERKKOKAUPAN UUTUUKSIIN

TUTUSTU MYYJÄN OHJEISIIN