Relove x Flora

Relove x Flora
Salted Caramel Apple Cupcake by Relove & Flora on saatavilla kaikista Relove-liikkeistä 2.10.–5.11.

Jotain Planeetalle lempeämpää* tänään?

Leivoimme yhteistyössä Floran kanssa 100 % kasvipohjaisen limited edition Salted Caramel Apple –kuppikakun, joka on täynnä syksyn ihanan mausteisia makuja. Kondiittorimme kehittivät kuppikakun Floran 100 % kasvipohjaiseen ja 100 % luonnonmukaiseen Plant B+tter -tuotteeseen, joka on oiva vaihtoehto voille kaikessa ruoanlaitossa. Flora Plantia löytyy niin tuotteen mehukkaan omenaisesta taikinasta kuin kuppikakkua päällystävästä, suolakaramellilta maistuvasta marenkikreemistä.

“Yhteistyö Floran kanssa on meille inspiroivaa, sillä meitä yhdistää muun muassa edelläkävijyys. Edelläkävijyys on yksi arvoistamme, joka ohjaa päivittäistä toimintaamme ja tekojamme niin second hand -pioneerin roolissa, kuin myös kasvipainoitteisen kahvilatoiminnan pyörittämisessä. Leivomme valtaosan kahvilatuotteistamme itse ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme trendien ja kysynnän mukaan. Haluamme olla mukana osoittamassa, että pienillä valinnoilla voi pienentää omaa ilmastojalanjälkeä, ilman että joutuu tinkimään laadusta tai mausta."
Vera Aladin, Head of Marketing and Sales / Relove

Flora toi Helsingin Rautatientorille kolme brittiläisen kierrätystaiteilija Ptolemy Elringtonin lehmäteosta, joiden on tarkoitus synnyttää keskustelua maidontuotannon haittavaikutuksista maapallolle. Teokset esittävät kolmea teemaa (pikamuoti, vedenkulutus, autoilu), joista ihmiset olisivat valmiimpia tinkimään kuin maidonkulutuksesta**.

Kehotamme yhdessä Floran kanssa skippaamaan lehmän, ja kokeilemaan eläinperäisten tuotteiden vähentämistä!

Osallistu Relove x Flora -arvontaan ja voita KitchenAid Artisan -yleiskone!

Löydät Relove x Flora Salted Caramel Apple Cupcake -tuotteen kaikista Relove-liikkeistä 2.10.–5.11.2023.


*Vertailee maitopohjaisen voin reseptiä ja kasvipohjaisen voin reseptiä. Perustuu Klimaton hiilijalanjälkitietokantaan. Lisätietoja osoitteesta www.klimato.co/about/the-climate-data

**Impact of Dairy - OL TR 0205 ID -tutkimus saatavilla pyydettäessä.