Relove x COSSA

Relove x COSSA
Löydät COSSAn hävikkikosmetiikan valikoiman Töölöstä ja Tampereelta vuoden loppuun asti.


Relove x COSSA: Sanomme yhdessä ei pikamuodille ja pikakosmetiikalle!

  Mikä olisikaan sopivampi brand match kuin kosmetiikkavastuullisuuden edelläkävijä COSSA ja second hand -pioneeri Relove? Reloven sekä COSSAn missiona on korostaa tuotteiden pitkäikäistä elinkaarta, ja ennen uuden hankkimista hyödyntää jo olemassa olevaa – niin kosmetiikassa kuin muodissa!

  Kiertotalouden juhlapäivää, Circular Mondayta, vietetään vuosittain marraskuussa. Loppuvuoden kulutusjuhlan keskellä haluamme lempeästi muistuttaa vastuullisemmista, sekä pidemmällä aikatähtäimellä palkitsevista kulutusmuodon muutoksista:

  COSSAn pop-up tuo nyt myös kosmetiikan hävikkishoppailun helposti asiakkaidemme saataville kierrätetyn muodin sekä ResQ-sovelluksen kautta pelastettavien kahvilatuotteiden rinnalle.”  -Vera Aladin / Relove, Myynti- ja Markkinointijohtaja

  Niin Relove kuin COSSA tarjoaa valikoimissaan sesongin tuotteita, jotta niiden pääsy osaksi kiertotalouden kulkua olisi mahdollisimman vikkelää, joka pitää myös hävikin alhaalla.

  Moni ei huomaa eikä tunnista kosmetiikkahävikin syntyä. Se tapathuu varastoissa, eikä näy kuluttajille. Sain idean hävikkikosmetiikan verkkokauppaan COSSAan oman työni kautta. Työskentelin jo ennen COSSAa kosmetiikka-alalla ja työssäni huomasin, miten kosmetiikkatuotteita jää täydellisinä varastoihin – tuotteet eivät siis saaneet edes mahdollisuutta tulla myydyiksi kaupan hyllyillä. Siitä syntyi idea uuteen kiertotalousmalliin kosmetiikka-alalla. COSSAn myymät hävikkivaarassa olevat tuotteet ovat täydellisiä, eivät siis vanhentuneita tai rikkinäisiä. Ne ovat vain sellaisia, jotka eivät enää päädy isojen kosmetiikkaketjujen hyllyille ja ovat siksi ansainneet myyntipaikan COSSAlta. Tällaisia tuotteita voivat olla niin hius-, ihonhoito- kuin meikkituotteet ja –tarvikkeetkin. Niitä voi pelastaa COSSAlta.”

  -Olivia Bigovic / COSSA, Perustaja

  Laadukkaan hävikkikosmetiikan sekä second hand –muodin suosiminen ovat helposti omaan arkeen sovitettavia valintoja, joilla voit tukea zero waste -kulutusmallia. Samalla säästät myös euroja, ja teet hyvää!

  Löydät Relovelle kuratoidun valikoiman COSSAn hävikkikosmetiikkaa Töölön ja Tampereen Relove-liikkeistä 23.12.2023 asti.

  Shoppaile COSSA-hävikkikosmetiikkaa myös COSSAn verkkokaupassa.