Kahvilan uutuudet: Joulukuu 2023

Kahvilan uutuudet
Rakastettu Otsamo brekusetti on tehnyt paluun talveksi.

Relove Café uutuudet: teimme toiveistanne totta!

Salaattikeidas saapunut Fredalle

Punavuori – vihdoin teidän toiveisiin on vihdoin vastattu! Tampereella ja Töölössä ihastuttanut Salaattikeidas on saapunut nyt myös Fredan kahvilaamme; kokoa itse unelmiesi lounassalaatti arkisin klo 11–15! Salaattikeitaaseen kuuluu suloisesti lämmittävä vegaaninen keitto ja luomukahvi tai -tee.

Tutut ja rakastetut maut, mutta nyt voit nauttia lounaastasi juuri niin runsaasti kuin itse haluat! Salaattikeidas on helppo koota myös mukaan, ja löydät Fredalta myös muita uusia lounasannoksia (lämpimät lounasannokset tarjolla arkisin klo 10–17), kuten paprikaisen munakoisovuoan ja linssipastavuoan mozzarellalla.

Guess who’s back in town…?

Monen brekusetti-suosikki vuosien takaa on tehnyt paluun talveksi: Otsamo-brekusetti on jälleen saatavilla joka päivä kaikista Relove-kahviloista (poislukien lentoasema)! Vastustamaton brekusetti sisältää:

  • täytetty croissant mozzarellalla & pestolla 
  • banaanileipä mokkakuorrutuksella, Reloven granolla & kermavaahdolla
  • vihersmoothie
  • luomukahvi tai -tee

Otsamo-brekusetti (sis. pähkinää) 23,90 €. Saatavilla joka päivä kahviloistamme: Freda, Töölö, Stockmann Helsinki ja Tampere.

Anna lahjansaajan päättää – löydät Relove-lahjakortit kaikista liikkeistä

Voit ostaa Relove-lahjakortin kaikista liikkeistämme; anna ahjansaajan itse päättää, ja yllätä ystävä Reloven lahjakortilla, joka käy niin second hand –puolella, kahvilassa, pop-up tuotteisiin kuin myyntijakson paikkamaksuun.

Liikkeet & aukioloajat