Entrupy-aitoutus on saapunut Reloveen

Entrupy-aitoutus nyt Relovessa
Entrupy-aitoutus on johtava ja luotettava aitousteknologia, joka vaikuttaa positiivisesti tuotteen jälleenmyyntiarvoon.


Osta turvallisesti ja lisää luksustuotteidesi arvoa aitoutuspalvelulla!

Onko sinulla luksustuote ilman alkuperäistä kuittia tai aitoustodistusta? Voit nyt aitouttaa luksustuotteesi kaikissa Relove-liikkeissä, ja nauttia huolettomasta osto- sekä myyntikokemuksesta. Entrupy-aitoutus on johtava ja luotettava aitousteknologia, joka vaikuttaa positiivisesti tuotteen jälleenmyyntiarvoon. 

Voit tuoda luksustuotteesi aitoutettavaksi suoraan kaikkiin Relove-liikkeisiin (poislukien lentoaseman liike) ja voit samalla jättää tuotteesi Reloven Lux-myyntijaksolle. Huomioithan, että aitoutamme tuotteet 1–7 päivän sisällä tuonnista, ja saat ilmoituksen, kun aitoutus on valmis.

Lue lisää Lux-myynnistä

Otamme aitoutettavaksi laukkuja, lompakoita, korttikoteloita, meikkipusseja, kalenterinkuoria ja avainkoteloita Entrupyn hyväksymiltä luksusbrändeiltä: Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Dior, Goyard, Céline, Gucci, Fendi, Bottega Veneta, Saint Laurent, Burberry, Balenciaga, Chloé, Prada, Coach, Valentino, Givenchy, MCM, Salvatore Ferragamo, Loewe, Christian Loboutin ja Dolce&Gabbana. Huomioithan, että emme aitouta vaatteita, kenkiä, asusteita, huiveja tai koruja.

Aitoutuksen hinta on 30 €*/tuote kun jätät tuotteesi samalla myyntiin Reloven Lux-myyntijaksolle (pelkästä aitoutuksesta veloitamme 40 €/tuote ja saat tulostetun aitoustodistuksen itsellesi). Jos luksustuotteesi ei löydä uutta omistajaa Reloven Lux-myyntijakson aikana, saat aitoustodistuksen kuitenkin itsellesi – eli joka tapauksessa kannattava lisä aarteesi jälleenmyyntiarvon nostamiseksi! Kysy lisää aitoutuspalvelustamme liikkeissämme Helsingissä, Tampereella ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Katso liikkeidemme yhteystiedot täältä.

Huomioithan, että aitoutamme tuotteet 1–7 päivän sisällä tuonnista, ja saat ilmoituksen, kun aitoutus on valmis.

*Hermes-tuotteiden aitoutus maksaa mallista riipuen 30–130 €. Voit kysyä lisää sähköpostitse info@relove.fi.