Myyntiehdot

Valikoimissamme myyvät erityisen vauhdikkaasti seuraavat merkit, mutta voit kuitenkin tuoda myyntijaksollesi myös muita sesonkiin sekä trendeihin sopivia brändejä.

ACNE STUDIOS
ADIDAS

ANDIATA
ARELA
ARKET
ATP ATELIER

BALMUIR
BY MALENE BIRGER
COS
DR. MARTENS
FILIPPA K.
GANNI
HÁLO
H&M
JUST FEMALE
NANUSHKA
NIKE

THE NORTH FACE

MAKIA
MANGO
MAX MARA
MASSIMO DUTTI
MARIMEKKO

MINNA PARIKKA
& OTHER STORIES

R-COLLECTION
R/H

SAMSØE SAMSØE
SAMUJI

SECOND FEMALE

SELECTED FEMME/HOMME
TOTÊME
UHANA
UNIQLO

VERO MODA
VIMMA
ZARA
WEEKDAY

Liikkeissämme eivät myy seuraavat tuotteet/brändit:

Naisten juhlapuvut & hääpuvut, turkikset, miesten puvut sekä kauluspaidat & muut vanhemman sesongin/vuosikymmenen tuotteet.

Bik Bok, Desigual, Guess, Gerry Weber, Gabor, Esprit, Your Face, InWear, Masai,  Esmara, Liu Jo, Gabor, Jackpot & S. Oliver.

Sinä itse

• Relove on laadukas trendikkäiden second hand -tuotteiden liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi.

• Sinä itse -myyntipaikan voi varata Reloven Kirppari-Kalle-järjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä Reloven henkilökuntaan.

• Myyntipaikan varaaminen edellyttää tunnuksia Reloven Kirppari-Kalle-järjestelmään. Kirppari-Kallen omilla sivuillasi voit varata ja maksaa myyntipaikan, tarkistaa myyntijaksosi ajankohdan, hinnoitella myyntiin tulevat tuotteet, seurata myyntiäsi myyntijakson aikana sekä päivittää omat tietosi.

• Myyntipaikka maksetaan varauksen yhteydessä ja varaus on sitova. Mikäli myyjä on estynyt käyttämään myyntijaksonsa, vuokrasummaa ei palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle.

• Myyntipaikka sisältää reilun metrin leveän rekin vaatteille sekä rekin alatasossa olevan hyllyn kengille ja laukuille. Keskitymme trendien mukaisiin naisten ja miesten vaatteisiin sekä asusteisiin. Huomioithan, että meillä ei voi myydä lasten vaatteita.

• Huonekalujen ja tavaroiden myynti on kiellettyä liiketilassamme. Piraattituotteiden, kosmetiikan, parfyymien, aikuisviihteen, päihteiden, vaarallisten aineiden, aseiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Relove pidättää oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä. Mikäli myyjä tuo kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on myyjä täysin korvausvastuullinen haitasta. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

• Henkarit kuuluvat paikkavuokraan. Käytäthän yläosille, alaosille sekä asusteille tarkoitettuja henkarivaihtoehtoja henkilökunnan ohjeistuksen mukaisesti. Rekkiä ja sen alatasoa ei tule laittaa liian täyteen, sillä rekki ei kestä liiallista kuormitusta ja liian täysi rekki voi olla myös myynnin este. Reloven henkilökunnalla on oikeus kerätä rekistä ylimääräiset tuotteet pois. Rekkiä voi täydentää myyntijakson aikana liikkeen aukioloaikoina.

• Tuotteiden hinnoittelun myyjä voi tehdä joko käsin tai Kirppari-Kallessa, jolloin myyntiä voi seurata yksityiskohtaisesti. Viivakoodilliset hintalaput tulostetaan Relovessa tarralapuille tai tulostuspaperille. Myyjä voi noutaa hintalaput ennakkoon tai tarvittaessa ostaa hintalappujen postituspalvelun (3 euroa per postitus). Kassajärjestelmämme lukee vain viivakoodilliset tuotteet, joten kaikissa myytävissä tuotteissa tulee olla viivakoodi. Myyjä pääsee näkemään myyntisaldonsa Reloven Kirppari-Kalle-järjestelmän kautta. Saldo päivittyy järjestelmään noin 15 minuutin viiveellä.

• Hintalaput tulee kiinnittää tuotteisiin hyvin. Relove ei voi myydä ostajalle hintalaputonta tuotetta. Hintaa ei voi vaihtaa yliviivaamalla, vaan koko hintalappu on vaihdettava uuteen. 

• Mikäli tuotteesta on irronnut hintalappu, henkilökunta siirtää sen hinnattomille tuotteille varattuun rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa. Hinnattomia tuotteita säilytämme ko. rekissä seitsemän (7) päivän ajan.

• Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Relove ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Myyjällä on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa tuotteen vioista tai puutteista esimerkiksi hintalapussa. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.

• Jos myyjä haluaa alentaa kaikkien tuotteidensa hintoja, hän voi sopia alennuksen laittamisesta Reloven henkilökunnan kanssa. Myyjä voi valita alennusprosentin itse, ja hänen tulee ottaa yhteyttä Reloven henkilökuntaan sinä päivänä, kun toivoo alennuksen alkavan. Reloven henkilökunta vastaa myyntipaikan alennusilmoituksesta.

• Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukiolopäivät eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa. Myyjä voi tulla täyttämään rekkinsä myyntijakson alkamispäivänä liikkeen auettua. Rekin voi tulla täyttämään myös varausta edeltävänä päivänä liikkeen viimeisen aukiolotunnin aikana.

• Myyntipaikan tulee olla tyhjä myyntijakson viimeisenä päivänä viimeistään tunti ennen liikkeen sulkeutumista. Mikäli myyjä itse ei pääse tyhjentämään myyntipaikkaansa, hän voi sopia tyhjennyksestä Reloven henkilökunnan kanssa hyvissä ajoin, viimeistään kolme päivää ennen myyntijakson päättymistä. Tyhjennysmaksu on 20 euroa.

• Mikäli myyjä ei tyhjennä myyntipaikkaansa määräaikaan mennessä, Relove veloittaa tyhjentämättömästä paikasta 40 euron sakkomaksun. Tämä voidaan pidättää myyjän myyntitulosta. Relove säilyttää myyntituotteita seitsemän (7) päivän ajan, ja mikäli myyjä ei nouda niitä kehotuksesta huolimatta, siirtyvät tavarat Reloven omistukseen.

• Tuotteita saattaa välillä eksyä toisille myyntipaikoille, mutta Reloven henkilökunta tekee parhaansa palauttaakseen myyntipaikalta eksyneet tuotteet takaisin omille paikoilleen. Tuotteet ovat kuitenkin koko ajan myynnissä. Myyntijakson päättyessä myyjän on hyvä kiertää liiketila mahdollisten eksyneiden tuotteiden varalta.

• Mikäli liikkeeseen jää myyntijakson päättymisen jälkeen asiakkaan tuotteita, siirretään ne niille varattuun rekkiin, jossa tuotteita säilytetään yhden viikon (7 vrk) ajan. Yli 30 euron tuotteista ilmoitamme myyjälle. Mikäli asiakkaan tuotteita myydään vielä myyntijakson päättymisen ja lopputilityksen tekemisen jälkeen, on asiakkaan vastuulla pyytää tilitystä näiden tuotteiden osalta.

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

• Myyjä antaa Reloven henkilökunnalle täydet oikeudet siistiä ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana. Yrityksen tavaroita ei sijoiteta myyjän vuokraamalle rekille eikä alaosan hyllytilaan.

• Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää yrityksen puolesta Reloven sosiaalisessa mediassa, johon myyjä antaa suostumuksensa.

• Omien rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esille laitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa.

• Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin lattioille, kulkuväylille eikä poistumisteiden eteen. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Relovella on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

• Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) vuorokauden sisällä lopputilityksen tekemisestä myyntijakson päätyttyä. Lopputilitys tulee aina suorittaa kassalla henkilökuntamme kanssa. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille. Lopputilityksen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

• Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Relove suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta paikkavuokrasta emme kuitenkaan maksa hyvitystä. Myyntituottoja säilytämme kaksi (2) kuukautta myyntijakson päätyttyä.

• Varatessaan myyntipaikan, myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

All inclusive

 Relove on laadukas trendikkäiden second hand -tuotteiden liike, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi.

• All Inclusive -myyntipaikan voit varata ottamalla yhteyttä Reloven henkilökuntaan paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse.

• Myyntipaikan varaaminen edellyttää tunnuksia Reloven Kirppari-Kalle-järjestelmään. Kirppari-Kallen omilla sivuillasi voit maksaa myyntipaikan, tarkistaa myyntijaksosi ajankohdan, seurata myyntiäsi myyntijakson aikana sekä päivittää omat tietosi.

• Myyntipaikka maksetaan varauksen yhteydessä ja varaus on sitova. Mikäli myyjä on estynyt käyttämään myyntijaksonsa, vuokrasummaa ei palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle.

• Myyntijaksolle tulevien tuotteiden toimitusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan ja Reloven henkilökunnan kanssa. Tuotteet tulee olla Relovella hinnoittelua varten viimeistään viikko ennen myyntijakson alkua.

• Myyntipaikka sisältää reilun metrin leveän rekin vaatteille sekä rekin alatasossa olevan hyllyn kengille ja laukuille. Keskitymme trendikkäisiin naisten ja miesten vaatteisiin sekä asusteisiin, joten tavaraa ei voi tuoda myytäväksi.

• Huonekalujen ja tavaroiden myynti on kiellettyä liiketilassamme. Piraattituotteiden, kosmetiikan, aikuisviihteen, päihteiden, vaarallisten aineiden, aseiden, huonekasvien sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Relove pidättää oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä. Mikäli myyjä tuo kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on myyjä täysin korvausvastuullinen haitasta. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

• Henkarit kuuluvat paikkavuokraan. Rekkiä ja sen alatasoa ei voi laittaa liian täyteen, sillä rekki ei kestä liiallista kuormitusta ja liian täysi rekki voi olla myös myynnin este. Reloven henkilökunta täydentää rekkiä All Inclusive -myyntijakson aikana.

• Relove tekee aina All Inclusive -hinnoittelun käsin, jolloin myyntiä ei voi seurata tuotekohtaisesti. Asiakas antaa Relovelle täydet oikeudet hinnoitteluun. Otamme kuitenkin asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet huomioon. Myyjä pääsee näkemään myyntisaldonsa Reloven Kirppari-Kalle-järjestelmän kautta. Saldo päivittyy järjestelmään noin 15 minuutin viiveellä.

• Asiakas antaa Relovelle täydet oikeudet alennuksen laittamiseen ja tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.

• Reloven henkilökunta kiinnittää hintalaput tuotteisiin mahdollisimman hyvin, mutta joskus hintalappu saattaa siitä huolimatta irrota. Relove ei voi myydä ostajalle hintalaputonta tuotetta. Mikäli tuotteesta on irronnut hintalappu, henkilökunta siirtää sen hinnattomille tuotteille varattuun rekkiin, josta myyjä voi tunnistaa omansa. Hinnattomia tuotteita säilytämme ko. rekissä seitsemän (7) päivän ajan. 

• Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Relove ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Myyjällä on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa tuotteen vioista tai puutteista. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.

• Relovella on täysi oikeus olla laittamatta viallisia, rikkinäisiä tai muutoin myyntikelvottomia tuotteita myyntiin.

• Myyntipäiviksi lasketaan liikkeen aukiolopäivät eivätkä mahdolliset kiinniolopäivät lyhennä myyntijaksoa.

 • Myyntijakson päätyttyä Reloven henkilökunta ottaa asiakkaaseen yhteyttä, kun myyntijaksolta jääneet tuotteet ovat noudettavissa. Relove säilyttää tuotteita ilmoituksesta lähtien viikon ajan, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Mikäli asiakas ei kehotuksista huolimatta nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Reloven omistukseen seitsemän (7) päivän säilytyksen jälkeen. Asiakas voi myös halutessaan luovuttaa myyntijaksolta jääneet tuotteet hyväntekeväisyyteen. 

• Tuotteita saattaa välillä eksyä toisille myyntipaikoille, mutta Reloven henkilökunta tekee parhaansa palauttaakseen myyntipaikalta eksyneet tuotteet takaisin omille paikoilleen. Tuotteet ovat kuitenkin koko ajan myynnissä.

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

• Myyjä antaa Reloven henkilökunnalle täydet oikeudet siistiä ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana. Yrityksen tavaroita ei sijoiteta myyjän vuokraamalle rekille eikä alaosan hyllytilaan.

• Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää yrityksen puolesta Reloven sosiaalisessa mediassa, johon myyjä antaa suostumuksensa.

• Omien rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esille laitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa.

• Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin lattioille, kulkuväylille eikä poistumisteiden eteen. Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Relovella on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

• Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) vuorokauden sisällä lopputilityksen tekemisestä myyntijakson päätyttyä. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille. Lopputilityksen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

• Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Relove suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta paikkavuokrasta emme kuitenkaan maksa hyvitystä. Myyntituottoja säilytämme kaksi (2) kuukautta myyntijakson päätyttyä.

• Varatessaan myyntipaikan, myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Arvotili

• Arvotili-myyntipaikka sisältää paikan lukollisessa lasivitriinissä tai erillisellä arvotilituotteille varatulla paikalla, johon kuuluu tuotteiden hälyttäminen.

• Otamme arvotilimyyntiin kerrallaan 1-2 arvotuotetta. Arvotilituotteet otetaan myyntiin valikoidusti, ja niiden myyntihinnan tulee olla vähintään 100 €.

• Arvotilin tuotosta Relove veloittaa myyjältä 35 % myyntiprovision.

• Henkilökunta huolehtii tuotteiden esillepanosta sekä hälyttämisestä.

• Relove voi edistää arvotilituotteiden myyntiä sosiaalisessa mediassa, mihin myyjä antaa suostumuksensa.

• Koko liiketilassamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Relove ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Reloven henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset. Kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Relove ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

• Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Relove ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Myyjällä on kuitenkin velvollisuus ilmoittaa tuotteen vioista tai puutteista Reloven henkilökunnalle. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

• Myyntitulot tilitetään myyjälle seitsemän (7) vuorokauden sisällä lopputilityksen tekemisestä myyntijakson päätyttyä. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille. Lopputilityksen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

• Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Relove suorittaa asiakkaalle lopputilityksen. Myyntituottoja säilytämme kaksi (2) kuukautta myyntijakson päätyttyä.

• Jos myyjä haluaa alentaa tuotteidensa hintoja, hän voi sopia alennuksen laittamisesta Reloven henkilökunnan kanssa. Reloven henkilökunta vastaa tuotteiden alennusilmoituksesta.

• Arvotilituotteet otetaan pois myynnistä myyntijakson päätyttyä, ja Reloven henkilökunta ottaa asiakkaaseen yhteyttä, kun tuotteet ovat noudettavissa. Relove säilyttää tuotteita ilmoituksesta lähtien viikon ajan, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Mikäli myyjä ei nouda myyntituotteita kehotuksesta huolimatta, siirtyvät tavarat Reloven omistukseen seitsemän (7) päivän säilytyksen jälkeen.

• Varatessaan myyntipaikan, myyjä sitoutuu noudattamaan Reloven ohjeita ja sääntöjä. Relove pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Relove Freda | info@relove.fi | +358 504 62 5151

Relove Töölö | info@relove.fi | +358 469 22 6960

Online | verkkokauppa@relove.fi | +358 503 29 6780